Løfter kursmålet på Tomra

Foto: Tomra

Meglerhus hever kursmålet på Tomra-aksjen i forkant av selskapets kvartalsrapport for tredje kvartal.

Danske Bank Markets oppjusterer kursmålet på Tomra Systems-aksjen til 210 kroner fra tidligere 183 kroner, ifølge TDN Direkt.Meglerhuset gjentar en hold-anbefaling.«Vi anslår et solid kvartal med hensyn til topplinje- og ebita-vekst, primært drevet av Sorting Solutions», skriver meglerhuset som venter en inntektsvekst på 19,7 prosent i kvartalet på årsbasis, og estimerer at Sorting vil stå for 80 prosent av dette, med 35 prosent vekst.Videre estimerer meglerhuset en nedgang i marginene i Collection Solutions på 1,2 prosentpoeng i kvartalet.Overordnet mener Danske Bank at Tomra drar nytte av strukturelle trender, sterke markedsposisjoner og en solid ledelse.