Magseis-sjefen: Vi vil få flere bein å stå på

Aksjen klatrer etter røde tall og oppkjøp. 

Foto: Scanpix

Fjorårets overskudd på 9,7 millioner kroner var spist snudd til minus, da Magseis la frem sine tall for tredje kvartal 2018 tirsdag kveld. Samtidig ble det annonsert at Magseis blar opp 233 millioner dollar for seismikkteknologivirksomheten til Fairfield Geotechnologies. - Selskapet vil nå bli mer stabilt og vi vil få flere bein å stå på, sier konsernsjef Per Christian Grytnes i Magseis, ifølge TDN Direkt.Grytnes forteller at selskapet ønsker gjennom kjøpet av Fairfield Geotechnologies å bli et teknologiselskap, og ikke bare et selskap som driver med innhenting av seismikk. Dette for å unngå alt for store svingninger. Aksjen var i åpningshandelen opp over åtte prosent på Oslo Børs. I skrivende stund er aksjen opp 3,0 prosent til 17,15 kroner.