Meglerhus høyner i LNG

Anbefaler kjøp av trio.

Nordea Markets jekker opp sine estimater for LNG-rater for 4. kvartal 2018, samt 2019 og 2020, går det ifølge TDN Direkt frem av oppdateringer tirsdag.- Nylig har LNG-handelen vokst skarpt. Som følge av fortsatt høy vekst i kondenseringskapasitet - spesielt i USA - har LNG-handelen potensial til å vise en årlig vekst på 8-10 prosent i flere år, skriver meglerhuset.Nordea styrker sine kjøpsanbefalinger på Awilco LNG og Flex LNG ved å høyne kursmålene til hhv. syv og 24 kroner.Samtidig oppgraderes USA-noterte Golar LNG ifølge nyhetsbyrået til kjøp med kursmål 33 dollar.Ser solid Fredriksen-oppsideAwilco LNG stiger tirsdag formiddag 4,7 prosent til 5,60 kroner på Oslo Axess, mens Flex LNG er ned 3,5 prosent til 15,25 kroner på Oslo Børs.Golar LNG sluttet på 27,07 dollar i New York i går.Meglerhuset ser dermed en oppside i Awilco LNG og Flex LNG på hhv. 25 og 57 prosent fra dagens nivåer.I Golar LNG, med Tor Olav Trøim på eiersiden, ser analytikerne i Nordea for seg en oppside på rundt 22 prosent.


Les også