Meglerhus løfter aksje

Børsoppgangen fortsetter midtveis mandag.Ved lunsjtider klatret 1,93 prosent, og står i 879,43.Det er hittil omsatt aksjer og egenkapitalbevis for 1.561 millioner kroner. OljeprisenBrent-oljen er ned 0,49 prosent til 77,12 dollar fatet, mens WTI-oljen faller 0,25 prosent til 67,70 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 76,51 dollar fatet ved børsslutt i Oslo fredag.Oljeprisen har dermed steget over helgen, men faller noe tilbake mandag.De viktigste globale børsene hadde svak utvikling forrige uke, og sentimentet blant investorer forblir ifølge TDN Direkt forsiktig.- Kaldere økonomiske forhold og symptomer på svakere internasjonal handel har forverret "bearish"-forholdene, samtidig som vekstutsiktene ser svake ut, sier Benjamin Lu i Phillips Futures til Reuters, ifølge nyhetsbyrået.Baker Hughes riggtelling for Nord-Amerika viste at det var 1.268 rigger i operasjon  per 26. oktober. Det er en økning på ti stykker den siste uken. Nytt funnEquinor og partnerne ENI og Petoro melder mandag at de har boret og funnet olje på Johan Castberg-feltet . - Dette er et viktig funn. Det bidrar til å avklare ressursgrunnlaget for Johan Castberg-feltet som nå er under utbygging. Å sikre ressurser nær infrastruktur er en viktig del av Equinors ambisjon og strategi på norsk sokkel, sier Nick Ashton, senior visepresident i Equinor. Equinor stiger 1,61 prosent til 215,70 kroner. Blant de andre oljeselskapene klatrer DNO hele 6,30 prosent til 15,70 kroner, mens Aker BP derimot er ned 1,23 prosent 273,20 kroner etter at Bank of America Merrill Lynch har nedgradert aksjen. Ny avtaleLavo.tv har signert en avtale med Adform  som partner for selskapets kommersielle program.Nyheten sendte den Merkur Market-noterte aksjen opp 13,16 prosent rett etter åpning, men har falt noe tilbake.Aksjen er fortsatt opp 5,26 prosent til 40 øre.Meglerhus løfter aksje Kepler Cheuvreux oppgraderer anbefalingen på BW Offshore-aksjen fra hold til kjøp , opplyses det i en melding.Meglerhuset fastholder sitt kursmål på 68 kroner.Aksjen løfter aksjen 8,38 prosent til 54,30 kroner. «Aksjen er ned 16 prosent siden vår nedgradering og 25 prosent siden toppen i september, med caset fortsatt intakt. Vi ser fortsatt solid nedgiring som nøkkelkarakteristikken for BWO, og med flere triggere de neste 6-9 månedene tror vi det igjen er en god mulighet til å hoppe på historien med imponerende kontantstrøm», skriver Kepler Cheuvreux.Vinnere og tapereDe fleste tungvekterne på Oslo Børs klatrer oppover mandag. DNB er opp 1,29 prosent, mens Norsk Hydro stiger 1,79 prosent.Marine Harvest er opp 3,21 prosent. Det ble i helgen påvist  Pankreassykdom (PD-SAV-3) i et Marine Harvest-anlegg  i Smøla kommune i Møre og Romsdal.Schibsted stiger solide 5,90 prosent til 292,70 kroner mandag. Aksjen falt fredag, samme dag som selskapet la frem litt svakere tredjekvartalsresultater enn på samme tid i fjor, men innfridde de fleste forventninger.Ellers stiger Yara 1,98 prosent, SalMar stiger 3,04 prosent og Norwegian er ned 1,08 prosent. Blant dagens hittil største vinnere finner vi Belships og Eidesvik Offshore, opp 9,60 og 9,57 prosent. Vi tar også med at Induct-aksjen stiger 41,86 prosent på Merkur Market til 6,10 kroner.