Meglerhus ser oppside på nær 60 prosent

Meglerhus løfter kursmålet på Subsea 7 betraktelig.

Seven Sisters, Subsea 7. Foto: Selskapet
Børs

Barclays oppjusterer kursmålet på Subsea 7-aksjen til 185 kroner fra tidligere 140, ifølge TDN Direkt.Meglerhuset gjentar overweight-anbefalingen.Barclays ser dermed en oppside på over 57 prosent fra dagens nivåer.Analytikerne i Barclays mener at aksjen er meglerhusets favorittvalg grunnet selskapets «pure play offshore-eksponering, tilstrekkelige likviditet, sterke alliansepartnere, ekspandering under nedgangstidene og sterke balanse», skriver nyhetsbyrået.Hovedbekymringen er imidlertid at 2019-konsensusestimatene er høye, men meglerhuset mener en korreksjon av dette, som kan komme etter tredjekvartalsresultatene, vil være et kjøpssignal.Aksjen har det seneste året falt 5,47 prosent, og er så langt i år ned 0,32 prosent. 

aksjetips
subsea 7
Nyheter
Børs