Meglerhus ser Seadrill i 300

Sparebank 1 Markets har ifølge en oppdatering tatt opp dekning på John Fredriksens riggselskap Seadrill med en soleklar kjøpsanbefaling, ifølge TDN Direkt.Kursmålet er satt til 300 kroner, hele 38 prosent høyere enn det aksjen omsettes for onsdag. Analytikerne i Sparebank 1 Markets anser Seadrill som toppvalget for investorer som søker mer «bang for the bucks», fremgår det av oppdateringen.Ifølge TDN Direkt mener de en kan argumentere for at Seadrill er selskapet som er mest giret i segmentet, på tross av at det akkurat har gjenoppstått fra Chapter 11 og har veldig begrenset ordrebokdekning noe som gir høy operasjonell giringSeadrill handles også til rabatt mot sammenlignbare selskaper, ifølge Sparebank 1 Markets.Les også: Hedgefond dumper Seadrill-aksjerAksjen til "nye" Seadrill når ny bestenotering onsdag etter å ha steget kraftig siden comebacket på Oslo Børs i sommer.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også