Moræus-Hanssen: - Litt av grunnen til at jeg tømte litt av sparegrisen

Harald Moræus-Hanssen flytter pengene fra banken til olje og gass.

Harald Moræus-Hanssens investeringsselskap Uthalden as viser et resultat på 97 millioner kroner før skatt i fjor.- Det var ikke et kjempetall. Det blir ikke sånn når man sitter med mesteparten av pengene i banken, sier han til DN.Nå har han ifølge avisen endret strategi. Formuen er mer eller mindre tatt ut av banken og plassert i aksjemarkedet.- Jeg har en viss tro på en bedre fremtid igjen i olje, gass og energi, slik at det er der mye av investeringene er plassert. Jeg tror man rett og slett har drevet altfor lite leting, boring og utvikling etter nye olje- og gassfelter i den perioden hvor oljeprisen var svak. Dette er jo en syklus, så jeg tror dermed man får et strammere marked etterhvert, og det tror jeg med all sannsynlighet innebærer at aktivitetsnivået kommer opp i de næringene, sier Moræus-Hanssen overbevist.- Det er litt av grunnen til at jeg tømte litt av sparegrisen, sier han til DN.


Les også