Musk kjøper seg opp i Tesla

Blar opp over 80 millioner kroner.

FILE - In this Sept. 17, 2018, file photo SpaceX founder and chief executive Elon Musk speaks after announcing Japanese billionaire Yusaku Maezawa as the first private passenger on a trip around the moon in Hawthorne, Calif. Tesla and its CEO Musk have agreed to pay a total of $40 million and make a series of concessions to settle a government lawsuit alleging Musk duped investors with misleading statements about a proposed buyout of the company. The Securities and Exchange Commission announced the settlement Saturday, Sept. 29, 2018, just two days after filing a case seeking to oust Musk as CEO. (AP Photo/Chris Carlson, File) Chris Carlson

Tesla-sjef Elon Musk kjøpte i går aksjer i bilprodusenten for 10 millioner dollar, skriver Marketwatch. Det tilsvarer drøye 80 millioner kroner.Det ventes også at Musk i løpet av neste uke vil kjøpe Tesla-aksjer for ytterligere 20 millioner dollar. Dette beløpet kan sees på som et stikk mot dommen han fikk tidligere i høst, hvor han ble dømt for å ha villedet markedet knyttet til Twitter-meldingen fra august, hvor han skrev at han vurderte å ta Tesla av børs, og at han hadde sikret finansiering. Som en del av dommen måtte Musk betale en bot på 20 millioner dollar. Tesla-aksjen har den siste uken steget kraftig, men faller tilbake 0,5 prosent tirsdag.