Mye mer arbeid til Island Offshore

Island Commander får kontraktsforlengelse på Edvard Grieg-feltet.

Island Offshore har fått en kontraktsforlengelse på ett år med Lundin på Edvard Grieg-feltet for plattform forsyningsskipet Island Commander.Det melder det Ulsteinvik-baserte offshorerederiet i en melding mandag.Opprinnelig var det Island Dragon som ble tildelt Edvarg Grieg-kontrakten, men på grunn av en endring i Lundins behove, ble fartøyet erstattet med 2009-bygde Island Commander som startet på kontrakten 8. februar 2016. - Vi er veldig glade for tilliten Lundin viser oss. Lundin er en viktig kunde for oss og vi setter pris på den gode relasjonen vi har etablert gjennom årene, sier chartering manager Hallgeir Reitan i Island Offshore. Lundin er operatør på Edvard Grieg som ligger i den sentrale delen av Nordsjøen med en eierandel på 65 prosent.OMV Norge og Wintershall har henholdsvis 20 og 15 prosent.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også