Nedjusterer kursmålet på REC

Men ser fortsatt saftig oppside.

Kepler Cheuvreux nedjusterer sitt kursmål på REC Silicon-aksjen til 0,8 kroner pr aksje fra tidligere 1,1 kroner, ifølge TDN Direkt.Meglerhuset ser dermed fortsatt en oppside i aksjen fra dagens nivåer - på 56 prosent.Nedjusteringen skyldes ifølge nyhetsbyrået eventuelle negative verdijusteringer tilknyttet fabrikken i Moses Lake, dersom den må legges ned.Meglerhuset gjentar samtidig en kjøpsanbefaling, da meglerhuset mener aksjen handles til «en overdrevet stor rabatt», eksklusive Moses Lake.Kepler Cheuvreux tror hovedfokuset i morgendagens kvartalsrapport blir utviklingen gitt de nåværende vanskelige markedsforholdene, og meglerhusets utgangspunkt er at REC når operasjonell break-even ved 25 prosents kapasitetsutnyttelse.Aksjen har det seneste året falt 48,67 prosent, og er så langt i år ned 62,90 prosent.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også