Noble Corporation sikret kontrakter

Noble Corporation har mottatt kontrakter for to boreskip.

Børs

Noble Corporation har fått en ny kontrakt for boreskipet «Noble Don Taylor» med Talos i den amerikanske delen av Mexicogulfen, ifølge selskapets flåteoppdatering, skriver TDN Direkt.Ventet oppstart er tidlig i november 2018 og ventet slutt er midten av januar 2019.Riggen vil arbeide på en dagrate i arbeidsperioden, og vil i tillegg få en dagrate på 420.000 dollar per dag når den ligger i ro, som er i samsvar med Shells tidligere beslutning om å holde riggen inaktiv.Videre har boreskipet «Noble Globetrotter II» mottatt en kontrakt fra Total for arbeid i Bulgaria.Ventet oppstart er i november 2018 og estimert slutt er tidlig i januar 2019.Riggen vil gå på en dagrate i arbeidsperioden, og vil i tillegg få en rate på 185.000 dollar når den ligger i ro.

noble corp
rigg
Nyheter
Børs