Ny kontrakt for Shelf Drilling

Shelf Drilling har inngått en ny kontrakt samt en kontraktsforlengelse i Adriaterhavet.

Shelf Drilling har fredag, gjennom et datterselskap, inngått en to-års kontrakt for Key Singapore med Eni S.p.A. Jack-upen skal brukes i Adriaterhavet i Italia, skriver selskapet i en melding.Kontrakten inkluderer en ett-årig opsjon med planlagt oppstart mellom mai og juli 2019.Key Manhatten, en annen jack-up-rigg, har fått ny kontrakt gjennom en forlengelse av den pågående kontrakten med Eni S.p.A. Den nye kontrakten går frem til 2021. Key Manhatten har vært på kontrakt hos Eni siden 2010.- Vi er veldig fornøyde med den nye kontrakten for Key Singapore og forlengelsen for Key Manhatten. Key Manhatten har levert eksepsjonell sikkerhet og oppetid siden kontrakten ble iverksatt i 2010. Vi er også svært glade for å flytte Key Singapore til Italia neste år, en rigg med samme design som de nyeste oppgraderingene som har bedre operasjonelle egenskaper, sier David Mullen, CEO i Shelf Drilling, i en melding.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også