Ny kontrakt til Veidekke

Veidekke skal bygge kontorbygget Egersund Forum i Egersund.

Veidekke har signert kontrakt med Seconda AS om å bygge kontorbygget Egersund Forum i sentrum av Egersund, ifølge en melding fredag.Kontrakten er en totalentreprise og kontraktssummen er 160 millioner kroner ekskl. mva, opplyses det.Egersund Forum vil bestå av en høyblokk i åtte etasjer og en tilliggende lavblokk i to etasjer. Byggene, som får et samlet kontorareal på 8.000 kvadratmeter, vil inneholde cellekontorer, kontorlandskap og kantine, samt tilhørende parkering og utearealer, heter det i meldingen. Ventet oppstart er i januar 2019, og prosjektet ventes ferdigstilt i mai 2020. - Vi er svært fornøyd med at Seconda AS har valgt Veidekke. Vi har lang erfaring og høy kompetanse i å gjennomføre kontorbygg av denne størrelsen, og ser fram til å oppføre et spennende nybygg i tett samarbeid med Seconda, sier direktør Are Westbye i Veidekke storbyregion Stavanger.