Navamedic. Foto: Selskapets hjemmesider.

Ny lansering fra Navamedic

Navamedic lanserer trådløs kontaktløsning for pasientovervåkningssystem.

Navamedic har lansert den trådløse kontaktløsningen «SippLinkT» for Imdsoft sitt pasientovervåkningssystem (PDMS) Metavision, ifølge en børsmelding tirsdag.Lanseringen representerer markedets første trådløse PDMS-tilkoblede urinometer, skriver selskapet.- Vi er veldig glade for å kunngjøre utgivelsen av SippLink for MetaVision med vellykket klinisk validering ved Uppsala universitetssykehus. Dette markerer en milepæl i lanseringen av Sippi til det økende antall klinikker som er utstyrtmed PDMS, inkludert alle store sykehus og universitetssykehus, sier Magnus Emmoth, adm. direktør i Navamedic Medtech.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også