Nye kontrakter for Axactor

Tar fem spanske.

Axactor Spania har forlenget tre kontrakter for gjeldsinndrivelse med tre store finansielle institusjoner, går det frem av en børsmelding.I tillegg har selskapet signert to nye kontrakter med hhv. én stor eiendomsaktør og et stort forsikringsselskap.Samlet årlig kontraktssum for de fem kontraktene estimeres til 3,5 millioner euro.De fem kontraktene er på 12 måneder, med mulighet for ytterligere 12 måneders fornyelse.KjendistungtJohn Fredriksens Geveran Trading er største aksjonær i Axactor, med 15,58 prosent.Torstein Tvenge er tredje størst med sine 4,53 prosent, mens Ferd innehar 4. plassen på aksjonærlisten med 3,45 prosent.Arne Blystads Songa Trading er 5. største aksjonær på 3,07 prosent.Axactor faller 7,1 prosent til 21,60 kroner på Oslo Børs torsdag ettermiddag.Les mer her.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også