Obos-sjefen meldte seg inn igjen i KrF

Kristelig Folkeparti har fått over 1000 innmeldinger etter at partiets leder Knut Arild Hareide anbefalte en ny retning for partiet, ifølge DN. Konsernsjef i Obos, Daniel Kjørberg Siraj, er en av dem.- Jeg har vært medlem av partiet siden jeg var 13 år gammel, og så valgte jeg å la være å fornye kontingenten i fjor fordi jeg syntes de surret veldig. Når de nå lander på en retning så syntes jeg det var på tide å bli medlem igjen, sier han til DN.Siraj var i en årrekke politisk aktiv i partiet. I fjor valgte han altså å ikke fornye medlemskapet.- Jeg syntes at partiet da begynte å få en veldig utydelig profil, og de bidro ikke tilstrekkelig til å etablere et alternativ som var styringsdyktig. Jeg har alltid syntes at det er viktig for alle politiske partier å søke regjeringsmakt, sier Siraj til DN.Obos-sjefen, som for øvrig vurderer å bygge leigligheter for 2020 på spekk, er hemmelighetsfull om hvilken retning han ønsker at partiet skal ta.– Det viktige er at partiet bestemmer seg og bidrar til et styringsdyktig alternativ. Nå har partilederen gitt et råd, og så kan man like det eller ikke. Jeg skal ikke si hvilken løsning jeg foretrekker, men jeg kan leve med begge utfall, sier Siraj til DN.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også