Østensjø sikrer mer arbeid for DeepOcean

Edda Fauna har fått mer jobb i det som beskrives som et utfordrende marked.

Østensjø Rederis konstruksjonsfartøy Edda Fauna har jobbet for DeepOcean siden leveringen fra Aker Yards Brattvåg i 2008.Nå kan det Haugesund-baserte rederiet melde om enda mer jobb.Ifølge en melding sendt ut torsdag har de to samarbeidspartnerne signert en ny kontrakt som skal starte opp 1. mars 2019 og som dermed sikrer beskjeftigelse til slutten av 2020.- Vi er fornøyde med å være den foretrukne tilbyderen til DeepOcean og å sikre langsiktig arbeid for Edda Fauna i et utfordrende marked, sier befraktningssjef Kristian Vea i Østensjø.Rederiet har en flåte bestående av fem konstruksjonsskip, tre supplyskip, fire skip til bruk i fornybarindustrien og 20 taubåter. Totalt tre av selskapets fartøyer jobber for DeepOcean.Les også: Dagens dobbel for Røkke-rederi