Oljegigant øyner nye oppkjøp

Equinor ser fortsatt muligheter.

Equinor ser ifølge finansdirektør Lars Christian Bacher fortsatt M&A-muligheter på aggregert nivå, men påpeker at det er «hot spots» rundt i verden der konkurransen er høyere, der det er vanskeligere å gjøre gode dealer, melder TDN Direkt.- Men det er fortsatt muligheter og vi leter og jakter på disse for å spisse porteføljen vår, sa han under selskapets analytikerkonferanse torsdag.En av de viktigste tingene Equinor lærte under nedturen, er ifølge finansdirektøren at en ikke sanksjonerer prosjekter før de er så gode som de kan bli.- Nå når prisene stiger, må vi ikke bli fristet til å sanksjonere prosjekter når de «nesten» er så gode som de kan bli, kommenterer Bacher, ifølge nyhetsbyrået.Det andre selskapet lærte under nedturen er at en ikke må «overstrekke» organisasjonen.- Dersom en ønsker å øke aktiviteten, må en øke bemanningssiden, sier han, ifølge TDN Direkt.