Orkla-analytiker: - Selskapet har utfordringer

DNB Markets er spent i forkant av selskapets kapitalmarkedsdag. 

Orkla holder i dag kapitalmarkedsdag. Orkla meldte forrige uke om et resultat etter skatt på 1.041 millioner kroner i 3. kvartal 2018, mot 5.461 millioner kroner i samme periode året før.DNB Markets mener resultatet likevel viste har utfordringer. - Forrige ukes Q3-rapport fra Orkla viste en inntjening like i overkant av estimatene, men reflekterer etter vårt syn likevel utfordringene selskapet har med lav organisk vekst forårsaket av svak vekst i de underliggende markedene og i tillegg reduserte markedsandeler innen kjerneområdene.- Ledelsen arrangerer i dag kapitalmarkedsdag i London og vi kan se for oss at denne anledningen vil bli benyttet til å guide ned på målsettingen om vekst i EBIT fremover.Meglerhuset har en holdanbefaling på Orkla, med et kursmål på 70 kroner pr aksje.