Pareto kutter i kursmål på forbruksbankene

Pareto Securities ser ikke lenger like stor oppside for forbruksbankene.

Pareto Securities kutter nå sine kursmål og estimater på forbruksbankene Komplett Bank, Norwegian Finans Holding, Monobank og Instabank, melder TDN Direkt.Kursmålet Komplett Bank nedjusteres fra 35 til 30 kroner, mens Norwegian Finans Holding-kursmålet tas ned fra 115 til 100 kroner. Monobank-kursmålet kuttes fra 4,5 til 3,5 kroner, pg kursmålet på Instabankt reduseres fra 2,75 til 2,5 kroner.Meglerhuset mener ifølge nyhetsbyrået at investorene ikke bør ha hastverk med å kjøpe aksjene fordi tredjekvartalsrapportene har vist flere svake punkter, noe som vil føre til fortsatt usikkerhet knyttet til bankens utvikling i noe tid fremover.De påpeker imidlertid at lavere verdsettelse åpner opp for konsolidering, og viser til at høy prising tidligere har begrenset fusjons- og oppkjøpsaktiviteten i bransjen.Til tross for de reduserte kursmålene har Pareto kjøpsanbefalinger på alle de nevnte bankene etter at anbefalingen på Norwegian Finans Holding oppgraderes fra hold til kjøp.DNB Markets gjentok tirsdag sin kjøpsanbefaling på Norwegian Finans Holding, men kuttet kursmålet fra 120 til 105 kroner.Danske Bank Markets reduserer ifølge TDN Direkt sitt kursmål på Norwegian Finans Holding fra 120 til 112 kroner.