Pareto Securities jekker opp og gjentar «kjøp»

Junge, Heiko

Analytikerne i Pareto Securities tar grep.

Pareto Securities oppjusterer ifølge en oppdatering kursmålet på Flex LNG til 21,7 kroner og gjentar en kjøpsanbefaling, skriver TDN Direkt.«Forrige uke hentet Flex LNG 300 millioner dollar og klarerte ut JFs private MEGI-stall under bygging. Med dette er de snart klare til å ta del i «billion-dollar market cap club», og flåten har vokst til 13 flunkende nye LNGC-er», skriver meglerhuset, og fortsetter:«På samme tid har spotratene nå ikke bare nærmet seg - vi har sett faktiske slutninger - til nivåer som har vært glemt lenge. Estimatene kommer opp og ethvert «vekstoverheng» er borte», skriver meglerhuset.Les også: Clarksons Platou: Markedet er bedreSamtidig går det ifølge nyhetsbyrået frem at Danske Bank Markets hever kursmålet på aksjen til 18 kroner fra tidligere 17,5 og gjentar en kjøpsanbefaling.