Rett opp på New York-børsen

Fire minutter etter at handelen tok til på New York-børsen har Nasdaq-indeksen falt 0,25 prosent og står i 7.032,69 poeng, mens Dow Jones står i 24.469,17 poeng etter en oppgang på 0,11 prosent.Oppdatert klokken 15.00: Nasdaq er nå opp 1,05 prosent mens Dow Jones har lagt på seg 0,96 prosent.Analysesjef Roger Berntsen minner om at verdens aksjemarkeder har svingt kraftig fra dag til dag i lengre tid, og det siste døgnet er intet unntak.- Mens børsene i Europa opplevde bred oppgang mandag, endte de amerikanske indeksene ned mellom 0,7 og 1,6 prosent før dagen var omme. I Asia derimot, valgte investorene å sende flere av aksjemarkedene oppover i natt på meldinger om at kinesiske myndigheter vil iverksette tiltak for å bedre forholdene i finansmarkedene, skriver Berntsen i dagens rapport.- I tillegg skal Trump nylig ha uttalt at han ser for seg en stor handelsavtale med Kina. Donald Trump og Xi Jinping ventes å møtes i november, avslutter Berntsen.