Robert Næss: - Den aksjen er ordentlig billig

Toppforvalter Robert Næss i Nordea Asset Management om hvilke aksjer han finner mest attraktive akkurat nå.

Hvis du måtte investere penger på Oslo Børs, hva ville være naturlig å gå etter da, spør Trygve Hegnar?- Med fare for å gjenta meg selv.. Jeg synes sparebankene fortsatt er attraktive, sier Robert Næss i Nordea Asset Management til HegnarTV, og fortsetter;- De har en avkastning på egenkapitalen på 10-11 prosent. Å betale én krone for én krone, det synes jeg er en grei deal. For de av våre lyttere og seere, som synes sparebanker er litt avansert, er det noen andre selskaper du kunne tenke deg å være i, fortsetter Hegnar.- Den aksjen jeg bommet klart mest på i år er Wilhelmsen. Både Wallenius og Wilhelmsen Holding. Jeg synes Wilhelmsen Holding er ordentlig billig nå. Jeg synes den var billig i fjor, og så har det vært litt svak utvikling i år, så nå synes jeg den er ordentlig billig, svarer Næss. MER OM HVORFOR:


Les også