Rødt på børsene i Asia

De asiatiske markedene er fredag preget av nedturen i USA.

I kjølvannet av nedgangen på Wall Street torsdag kveld, faller børsene i Asia torsdag morgen.I Japan svekkes Nikkei 1,24 prosent, mens den bredere Topix-indeksen er ned 1,25 prosent.Shanghai Composite i Kina er ned 0,02 prosent, og Hang Seng i Hong Kong faller 0,33 prosent.Kospi i Sør-Korea svekkes 0,19 prosent, S&P/ASX 200-indeksen i Australia er ned 0,18 prosent, og Straits Times i Singapore faller 0,25 prosent.Samleindeksen MSCI Asia Pacific er ifølge Bloomberg News nå på vei mot den kraftigste tre ukers nedturen siden januar 2016.Etter at flere amerikanske industriselskaper ikke har nådd opp til resultatforventningene for 3. kvartal, samt at Bank of America har nedgradert den amerikanske boligsektoren, frykter investorene nå ifølge Bloomberg News at høyere renter og handelskrigen påvirker profitten.