Rokeringer i Veidekke-ledelsen

Hege Schøyen Dillner har besluttet å tre ut av Veidekkes konsernledelse, går det frem av en børsmelding.Anne Thorbjørnsen konstitueres som konserndirektør med ansvar for HR og HMS, mens konserndirektør Terje Larsen vil ivareta ansvaret for juridisk område.Dillner vil fortsatt ha ansvar for bærekraftarbeidet i Veidekke-konsernet og fortsetter på vegne av Veidekke i vervet som styreleder i Grønn Byggallianse.- Hege Schøyen Dillner er en synlig fanebærer for klima, miljø og bærekraft i Veidekke, og gjennom hennes fem år i konsernledelsen har dette arbeidsområdet fått en svært sentral rolle i forretningsvirksomheten vår. Hege har nå uttrykt ønske om en mer fleksibel stilling grunnet helsesituasjonen i familien, og det respekterer vi. Hege vil fortsatt rapportere til meg når hun fremover løfter arbeidet med miljø og bærekraft videre, sier konsernsjef Arne Giske i en kommentar.Endringene i konsernledelsen er ifølge meldingen allerede iverksatt.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også