Scandic tjener mer

Scandic er ute med tall for 3. kvartal 2018.

Scandic melder om et resultat etter skatt på 396 millioner kroner i 3. kvartal 2018, mot 377 millioner kroner i samme periode året før.Resultat per aksje ble 3,83 kroner, mot 3,65 kroner ved samme korsvei i fjor.Resultatet før skatt ble 470 millioner kroner, sammenlignet med 470 millioner kroner i fjor.Driftsresultatet ble 513 millioner kroner, mot 493 millioner kroner året før.Driftsinntektene beløp seg til 4.874 millioner kroner, sammenlignet med 3.974 millioner kroner i 3. kvartal 2017.- Vi er glade for å se en positiv utvikling for våre tyske hoteller og en fortsatt forbedring av markedsbalansen i Stockholm. I tredje kvartal økte turismen kombinert med varmt vær og den svake svenske kronen bidro til å drive etterspørselen, spesielt i juli og august. Samtidig ser vi tegn på økt konkurranse i noen av våre markeder, som hadde en dempende effekt på underliggende vekst i kvartalet, kommenterer konsernsjef Even Frydenberg.Her er rapporten og presentasjonenVi gjør oppmerksom på at Hegnar.nos eier Trygve Hegnar sitter på fem prosent av Scandic og dermed er kjedens tredje største aksjonær.