Schibsteds tech-topp tjente 20 millioner på tre år

Rian Liebenberg hadde en lønnsom periode i Schibsted.

Børs

Schibsteds London-selskap gikk med flere hundre millioner i underskudd og prestisjeprosjektet «Rocket» ble satt på bakken. For sjefen Rian Liebenberg ble det likevel en lønnsom periode, skriver DN.Liebenberg mottok i overkant av 20 millioner kroner i fastlønn, variabel lønn, aksjebonuser og andre ytelser i perioden 2015-2017, ifølge avisens beregninger.Også hans pensjonskostnader de tre årene er medberegnet.Schibsted bekrefter regnestykket.- Rian Liebenberg har hatt en konkurransedyktig kompensasjon i et internasjonalt marked for teknologiledere. Utover det deler vi ikke informasjon utover det som står i årsberetning og allerede er offentlig, skriver kommunikasjonsdirektør Nathalie Kåvin i en e-post til DN.

schibsted
rian liebenberg
tech
Nyheter
Børs