Ser høyere potensial for Aker Solutions

Kepler Cheuvreux løfter kursmålet. 

Aker Solutions, det Kjell Inge Røkke-dominerte oljeserviceselskapet, har hatt en pen reise på Oslo Børs hittil i år med en oppgang på rundt 23 prosent.Tirsdag morgen stiger aksjen over 3 prosent til i underkant av 57 kroner.Meglerhuset Kepler Cheuvreux tror det fortsatt er noen få prosent å gå på.Ifølge en oppdatering gjengitt av TDN Direkt tirsdag har meglerhuset valgt å oppjustere kursmålet på Aker Solutions-aksjen til 59 kroner fra tidligere 51 kroner.Hold-anbefalingen opprettholdes.Bakgrunnen for oppjusteringen av kursmålet er ifølge nyhetsbyrået at meglerhuset har økt EBITDA-estimatene for 2019 og 2020.Mye er imidlertid priset inn allerede, mener Kepler-analytikerne.Selv om "gunstige makroforhold og flere endelige investeringsbeslutninger burde flyte gjennom til Aker Solutions med økt ordreinngang, ser vi allerede at dette blir priset inn i stor grad", heter det i oppdateringen.