Sissener: Dette er kun for de ekstremt risikosøkende

Eivind Yggeseth

Siden begynnelsen på september har Norwegian falt jevnt og trutt på Oslo Børs. 3. september sluttet aksjen på 273,50 kroner, mens den i dag har vært nede i 195,30 kroner.I skrivende stund omsettes aksjen for 201,90 kroner, ned 2,70 prosent.Jan Petter Sissener mener det er mange faktorer som har bidratt til kursfallet i Norwegian, og trekker frem utviklingen i oljeprisen og manglende hedging som to faktorer.Han anser det heller ikke som positivt at det ikke kommer noen nyheter om det mye omtalte budet på selskapet.- Ikke glem at den kom fra 150 kroner og tingene har vel ikke utviklet seg positivt siden det, sier Sissener til Hegnar.no.- Det er uansett laaaaangt frem til Kristoffer Stensruds 500 kroner, så han blir nok sittende en stund til, sier Sissener til Hegnar.no.- Vil du anbefale kjøp på dagens nivå?- Kun for de ekstremt risikosøkende. Jeg tror et eventuelt bud vil ligge mellom 250 og 300 kroner, men kjøperen har meget god tid, avslutter Sissener.Hør Jan Petter Sissener på HegnarPodden.