Sissener selger alle Songa Bulk-aksjene til Arne Blystad

Selger aksjer for nær 6 mill.

Fondet Sissener Canopus som forvaltes av Jan Petter Sissener har ifølge en melding mandag solgt hele sin beholdning på nær 3 millioner aksjer i Songa Bulk.Aksjene ble solgt til 2 kroner pr. stykk, noe som utgjør et totalbeløp på rett i underkant 6 millioner kroner.Kjøperen av aksjene er ingen ringere enn en av hovedmennene bak selskapet - Arne Blystad som også er styreleder. Blystad har kjøpt aksjene gjennom Songa Trading.Etter transaksjonen eier han totalt rett i underkant 7,9 millioner aksjer i Songa Bulk, noe som tilsvarer en eierandel på 21,93 prosent. Songa Bulk solgte i mai alle sine 15 tørrbulkskip til Star Bulk Carriers med oppgjør i aksjer og kontanter.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også