Skrekkuke for innsiden

Nesten hele forspranget er borte.

Innsideporteføljen dundret ned hele 9,3 prosent i forrige uke, mens hovedindeksen på Oslo Børs falt 3,5 prosent.Forspranget på børsen skrumpet dermed inn til 5,87 vs. 5,24 prosent oppgang hittil i år.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.Tre stygge aksjerEtter pen oppgang i sin første uke, ble Zalaris slaktet etter forrige ukes kvartalstall . Aksjen stupte 22,6 prosent.Vi antydet i forrige uke at porteføljen kunne gå på en Trøim-smell , og smell ble det. Borr Drilling deiset ned 15,1 prosent, uten selskapsspesifikke nyheter.MPC Container Ships utmerket seg også negativt, ved å falle 7,7 prosent.NRC Group nøyde seg med å gå tilbake 2,4 prosent, mens Insr Insurance Group ble et lyspunkt med sin oppgang på 1,3 prosent.Duo ryker rett utAker BP kommer inn i porteføljen denne uken, etter at boredirektør Tommy Sigmundstad har kjøpt aksjer for litt over to millioner kroner, uten å ha så mye fra før.Komplett Bank får også tillit, selv om direktør Eirik Holtedahl hadde en del aksjer allerede før han i forrige uke kjøpte for over to millioner kroner.Ut forsvinner Borr Drilling og MPC Container Ships, etter at begge har falt mye på kort tid.Innsiden velger å beholde Zalaris litt til, etter at en rekke innsidere støttekjøpte i kjølvannet av kvartalstallene.Mot ny rød ukeHovedindeksen på Oslo Børs står i skrivende stund i 871,35, og er dermed litt opp fra nivåene ved lunsjtider fredag.NRC Group har i samme periode falt bittelitt tilbake, mens Insr Insurance Group er ned 4,6 prosent til 7,50 kroner.Zalaris har gått tilbake rundt prosenten til 28,20 kroner.Aker BP er ned 2,4 prosent til 268,80 kroner siden fredag, mens Komplett Bank har falt 4,7 prosent til 14,06 kroner.