Slik går det med Asia-børsene

People are reflected on the electronic board of a securities firm in Tokyo, Monday, Oct. 1, 2018. Asian stocks were mixed Monday after the U.S. markets wrapped up its best quarter in almost five years while worries remained about global trade tensions.(AP Photo/Koji Sasahara) Koji Sasahara

Det er blandet stemning på børsene i Asia tirsdag.

Det er lavt volum og små bevegelser på de asiatiske børsene tirsdag morgen.I Japan stiger Nikkei 0,29 prosent, mens den bredere Topix-indeksen er opp 0,09 prosent.Shanghai Composite i Kina er derimot ned 0,15 prosent, og CSI 300 faller 0,05 prosent. Hang Seng i Hong Kong svekkes 0,19 prosent.Kospi i Sør-Korea stiger 0,01 prosent, S&P/ASX 200-indeksen i Australia klatrer 0,50 prosent, mens Straits Times i Singapore er ned 0,40 prosent.Tradere forsøker ifølge Bloomberg News fortsatt å hanskes med handelskrigretorikken og den geopolitiske stemningen, samtidig som de forsøker å tolke retningen for den amerikanske økonomien og resultatene for 3. kvartal.Investorene ser nå etter ethvert signal som kan gi et hint om enten en avmatning eller sterkere vekst, som igjen kan påvirke tempoet i Feds renteøkninger.


Les også