A man stands in front of electronic stock board of a securities firm in Tokyo, Monday, Oct. 1, 2018. Asian stocks were mixed Monday after U.S. markets wrapped up their best quarter in almost five years, but sentiment was clouded by lingering worries over global trade tensions. (AP Photo/Koji Sasahara) Koji Sasahara

Slik går det med børsene i Asia

Det er blandet stemning på de asiatiske børsene mandag morgen.

Det er blandet stemning på Asia-børsene mandag morgen.I Japan klatrer Nikkei 0,35 prosent, mens den den bredere Topix-indeksen er ned 0,17 prosent.Kospi i Sør-Korea faller 0,27 prosent, mens Straits Times i Singapore er opp 0,28 prosent.Børsene i Kina er stengt hele uken som følge av helligdager, mens Hang Seng og Sydney-børsen er stengt mandag.Ifølge Bloomberg News starter investorene nå 3. kvartal på samme måte som de gjorde ved starten av 2. kvartal, ved å forsøke å forberede seg på en eskalering av handelskrigen mellom Kina og USA.I morgentimene mandag ble det kjent at Canada, etter over et år med forhandlinger, slutter seg til den nye NAFTA-avtalen med USA og Mexico.Avtalen skal signeres innen 60 dager og trer i kraft fra 2019.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også