Slik går det med børsene i Asia

A man walks by an electronic stock board of a securities firm in Tokyo, Tuesday, Sept. 25, 2018. Asian stock markets were mostly lower Tuesday after a Chinese government report accusing the Trump administration of bullying other countries dampened hopes for a settlement in their escalating tariff war. (AP Photo/Koji Sasahara) Koji Sasahara

Varierende stemning på Asia-børsene onsdag morgen.

Det er blandet stemning på de asiatiske børsene onsdag morgen.Ifølge Bloomberg News bekymrer investorene seg nå for situasjonene i Indonesia og Italia, samt styrkingen i råvareprisene.I Japan faller Nikkei 0,70 prosent, mens den bredere Topix-indeksen er ned 1,00 prosent. Hang Seng i Hong Kong svekkes 0,32 prosent.S&P/ASX 200-indeksen i Australia klatrer derimot 0,33 prosent, mens Straits Times i Singapore er opp 0,72 prosent.De kinesiske børsene er stengt hele uken som følge av helligdager. Heller ikke i Sør-Korea er det handel onsdag.