Solid organisk vekst for Fjordkraft

Rebekka Davidsen

Fjordkraft-konsernet kan melde om en kraftig vekst i antall strømleveranser.Ved utgangen av tredje kvartal hadde konsernet totalt 629.809 leveranser, etter en økning på 85.483 strømleveranser sammenlignet med samme tidspunkt i fjor.- Det er gledelig at vi klarer å opprettholde organisk vekst i et år der vi har sett vedvarende høye strømpriser, sier Rolf Barmen, administrerende direktør i Fjordkraft.Videre økt antallet mobilabonnenter med 4.282 i kvartalet, noe som betyr at konsernet hadde totalt 61.218 mobilabonnenter ved utgangen av tredje kvartal.- Vi er fornøyd med å passere 60 000 mobilkunder på halvannet år. Vi ser at endringene vi gjorde i sommer, med flere valgmuligheter for kunder som etterspør små og middels store datapakker, har blitt godt mottatt, sier Barmen.