Spectrum: - prosjektene vil tiltrekke pre-funding

Spectrum-sjef Rune Eng. Foto: Finansavisen

Spectrum kuttet underskuddet kraftig i tredje kvartal 2018, som viste et resultat etter skatt på minus 1,06 millioner dollar mot minus 5,91 millioner dollar i samme periode i fjor.Resultatet per aksje endte på minus 0,02 dollar i kvartalet, mot minus 0,11 dollar i tilsvarende kvartal året før.- Prosjektene vi nå forbereder vil tiltrekke pre-funding.Det sier driftsdirektør Jan Schoolmeesters under selskapets kvartalspresentasjon fredag, ifølge TDN Direkt.Knyttet til lovende områder for Spectrum sier Schoolmeesters at Gabon vil annonsere en ny lisensrunde under Africa Oil Week i Cape Town om to uker, og at Spectrum har data for de relevante områdene i sitt bibliotek.Generelt planlegger Spectrum å gjøre flere 3D-prosjekter i Brasil knyttet til kommende lisensrunder i 2019 og 2020.Konsernsjef Rune Eng mener ifølge nyhetsbyrået at det er bærekraftig å fortsette å bruke risk share-avtaler selv om ratene skulle komme opp i 2018 og 2019.- Vi har tidligere partnere som kommer tilbake og spør om vi har flere slike prosjekter, sier han.