Største børsfall på tre år

Sjeføkonom Bjørn Roger Wilhelmsen ser på det hele som en korreksjon i et bullmarked som ikke helt er over ennå.

Tirsdag ettermiddag endte Oslo Børs ned 2,17 prosent. I løpet av fire uker har hovedindeksen falt 8,7 prosent, noe som tilsvarer det største fallet siden november 2015.- Dette er en korreksjon. Jeg ser på dette som en korreksjon i et bullmarked som ikke er helt over ennå, sier sjeføkonom Bjørn Roger Wilhelmsen i Nordkinn Asset Management til DN .Les også: På jakt etter et short bet?Wilhelmsen sier ifølge avisen at en typisk korreksjon er et fall på mellom 10 prosent og 15 prosent. Han synes ikke det er verdt å åpne lommeboken for nye aksjer helt ennå.- Fortsatt synes jeg ikke det har falt nok til man skal se på det som en kjøpsmulighet. Fallet har nok vært litt for kortvarig, sier Wilhelmsen til DN.- Det kan falle fem til syv prosent til, sier han.iframe