Stolt-Nielsen Limited vil ifølge konsernsjef Niels G. Stolt-Nielsen gå konkurs dersom de økte drivstoffkostnadene som følge av IMO2020 ikke overføres til kundene, skriver TDN Direkt.
- Disse kostnadene er nødt til å bli overført til kundene. Dersom kostnadene våre øker med 300 dollar per tonn drivstoff, vil vi gå konkurs ganske raskt, sier han under selskapets kvartalspresentasjon, torsdag.  Stolt-Nielsen skuffer- Men kundene søker nå COA-kontrakter som går over flere år, og presser oss til i gjøre dette. Markedet vil forhåpentligvis snu i 2019, men vi venter ikke at inntjeningen vil bli bedre i 2019.
Les osgå:Stolt-Nielsen meldte om et resultat etter skatt på 2,34 millioner dollar i regnskapsmessig 3. kvartal, som endte ved utgangen av august, mot 18,35 millioner dollar i samme periode året før.Ifølge TDN Direkt var det ventet et resultat på 11 millioner dollar.Ikke apetitt for nybyggStolt-Nielsen sier videre ifølge nyhetsbyrået han ikke ser appetitt i markedet for å bestille nybygg.Ordreboken er nå på om lag 10 prosent av den eksisterende flåten, ifølge presentasjonsmaterialet til dagens kvartalsrapport.