Titan Opportunities kjøper i Songa Bulk

Er nå selskapets 11. største aksjonær. Sissener dumper alt (rettet). 

Eivind Yggeseth
Børs

Hedgefondet Titan Opportunities Fund som ledes av Espen Westeren, har dukket opp høyt oppe på aksjonærlisten til Songa Bulk.Ifølge en fersk oversikt har fondet bygget opp en posisjon på 702.200 aksjer, tilsvarende en eierandel på 1,96 prosent.Disse har en verdi på vel 1,4 millioner kroner. Dermed er fondet som ble etablert av Westeren og Fredrik Halvorsen i 2016, bulkrederiets 11. største aksjonær.Les også: Henter inn SEB-analytiker til superfondSonga Bulk inngikk i mai en avtale med USA-noterte Star Bulk om å selge alle rederiets 15 tørrbulkskip mot en kombinasjon av aksjer i Star Bulk og kontanter.Les også:  - Han er med på å skape verdens største bulkrederiForvalter Jan Petter Sissener har ifølge en melding mandag besluttet å selge alle sine aksjer i Songa Bulk til Arne Blystad.Totalt dreide det seg om 2.002.026 aksjer til 2,0 kroner pr. stykk.Etter transaksjonen har Blystad totalt 7,9 millioner aksjer, tilsvarende en eierandel på 21,93 prosent. 

fredrik halvorsen
titan opportunities fund
espen westeren
songa bulk
tørrbulk
arne blystad
magnus leonard roth
jan petter sissener
Nyheter
Børs