To aksjetips: Hold og kjøp

Meglerhus er ute med en oppdatering før to av selskapene på Oslo Børs slipper tall over helgen.

Over helgen er Tomra og Borregaard blant selskapene som legger frem tall for 3. kvartal. Begge kommer med rapporter tirsdag morgen.DNB Markets har en holdanbefaling på Tomra med et kursmål på 180 kroner pr aksje og en kjøpsanbefaling på Borregaard med et kursmål på 90 kroner pr aksje.Tomra stengte i går på 199.80 kroner pr aksje, mens Borregaard stengte på 80.80 kroner pr aksje.«De to siste rapportene fra Borregaard har henholdsvis løftet kursen 11 prosent og sendt den ned 8 prosent, hvilket illustrerer både kortsiktig risiko og potensial knyttet til kvartalstallene. Med mer langsiktig briller på selskapets utsikter mener vi imidlertid dagens kurs hverken reflekterer ventet vekst i utviklingsporteføljen eller evnen til å etablere produkter inn i nye segmenter», heter det i dagens morgenrapport.