Toppsjefen i Baker Hughes ser mange positive tegn

Den gigantiske oljeservicekonsernet har blant annet sikret seg sin første ordre for en utblåsningsventil siden 2014. 

Børs

Styreleder og konsernsjef Lorenzo Simonelli i Baker Hughes, a GE company (BHGE), forteller om bedre markedsforhold innen segmentene for både oljefelttjenester (OFS) og oljefeltutstyr (OFE) i konsernets tredjekvartalsrapport.I tredje kvartal økte inntektene med syv prosent til 5,7 milliarder dollar sammenlignet med samme kvartal i fjor.Det justerte driftsresultatet økte til 377 millioner dollar, fra 170 millioner dollar i fjorårets tredje kvartal. - Vi er nå inne i det andre året av vår reise som BHGE. Selskapets drift bedrer seg og vi driver endring i industrien med vår differensierte portefølje, sier Simonelli.Totalt mottok selskapet ordrer for 5,8 milliarder dollar i kvartalet. Det er på samme nivå som for et år siden.Blant annet fikk selskapet sin første ordre for en nybygd utblåsningsventil (BOP) siden 2014.- Vi er oppmuntret av de bedre utsiktene for makromiljøet. Vi venter at både de nord-amerikanske og internasjonale markedene vil vokse i 2019 på bakgrunn av at kundene øker investeringene og at de totale rigg- og brønntellingene øker, sier konsernsjefen.- Offshore-markedet er det sterkeste det har vært på mange år, der bedre anbuds- og ordreaktivitet er oppmuntrende tegn når vi ser inn i 2019 og videre, fortsetter han.Også utsiktene for LNG bedrer seg, påpeker Baker Hughes-sjefen.

baker hughes
oljeservice
offshoremarkedet
usa
Nyheter
Børs