Urealisert oljetap snudde pluss til minus for Vistin Pharma

Driftsinntektene øker for Vistin Pharma, men selskapet måtte ta et urealisert oljetap i 3. kvartal.

Vistin Pharma fikk et resultat etter skatt på minus 3,2 millioner kroner, mot 3,2 millioner kroner i 3. kvartal 2017.Resultat før skatt endte på minus 3,8 millioner kroner, ned fra 7,4 millioner kroner i samme kvartal i fjor. Selskapet opplyser om at det inkluderer et urealisert tap på oljederivater på 2,4 millioner kroner.  Driftsresultatet for 3. kvartal ble 0,5 millioner kroner, mot 3,6 millioner kroner i 3. kvartal 2017.De totale driftsinntektene endte på 51,7 millioner kroner, opp fra 46,7 millioner kroner ved samme korsvei i fjor. Det tilsvarer en vekst på 11 prosent.Selskapet opplyser om at den underliggende etterspørselen etter metformin er sterk.Se hele rapporten her.