Veidekke skal bygge Stockholm-hotell

Kontraktssum: 300 millioner svenske kroner.

Veidekkes svenske datterselskap Arcona har inngått avtale med eiendomsutvikleren Atrium Ljungberg om å bygge hotell i Sickla i Stockholm, går det frem av en børsmelding. Avtalen utgjør tredje fase av Tapetfabriken i Sickla, og kontraktssummen estimeres til 300 millioner svenske kroner. Tapetfabriken er et nybygg med bruttoareal ca. 15.000 kvadratmeter. Foruten kontorer inneholder bygget et hotell, drevet av Nordic Choice Hotels, med 156 rom, samt restaurant og bar. Etter beslutningen om å forlenge T-banen til Sickla innen 2025, er dette ifølge meldingen et område med stort utviklingspotensial. Den nye avtalen, som viderefører samarbeidsavtale mellom Arcona og Atrium Ljungberg fra juni 2017 om utvikling av Tapetfabriken, er en samspillsavtale om oppføring av bygget og gjennomføring av entreprisen i sin helhet.Les mer her.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også