Venter utbytte i Bank Norwegian - anbefaler kjøp

DNB Markets gjentar kjøpsanbefaling i ny oppdatering. 

Bank Norwegians morselskap slapp sterke tall tirsdag, som viste at selskapet tjente over 430 millioner kroner i 3. kvartal.Norwegian Finans Holding fikk et resultat etter skatt på 434,07 millioner kroner, mot 432,45 millioner kroner i 3. kvartal i fjor.- Her lå vi i forkant inne med forventninger om at vekst og attraktive marginer ville gi en egenkapitalavkastning på 31 prosent og en EPS på 2,59 kroner. Fasiten viser at EPS kom inn på 2,37 kroner. Selskapet har i oktober redusert innskuddsrenten i Finland og vi vil forbindelse med dagens presentasjon se etter signaler om hvordan dette vil påvirke rentemarginen fremover.Det skriver DNB Markets i en kommentar. Aksjen faller hele 8,1 prosent til 82,70 kroner på Oslo Børs i åpningshandelen tirsdag. - Aksjen endte i går på 90 kroner pr aksje og på våre estimater impliserer det en P/E på 7,3x basert på forventningene for 2019. Utviklingen i selskapet gjør at vi venter første utbytte på 2,50 kroner pr aksje i løpet av 2019, skriver meglerhuset. DNB Markets har en kjøpsanbefaling på aksjen med et kursmål på 120 kroner pr aksje.