Zalaris taper penger

Zalaris rapporterer om svakere tall enn selskapet hadde satt som mål.

Ivan Kverme

Zalaris melder om et resultat etter skatt på minus 7,3 millioner kroner i 3. kvartal 2018, mot 3,8 millioner kroner i samme periode i fjor.Se presentasjonen LIVE fra klokken 09:00 Resultat per aksje ble minus 0,36 kroner, mot 0,19 kroner ved samme korsvei i fjor.Resultatet før skatt ble minus 8,5 millioner kroner, sammenlignet med 4,8 millioner kroner i fjor. Driftsresultatet ble minus 5,5 millioner kroner, mot pluss 6,4 millioner kroner året før.Driftsinntektene beløp seg til 176,3 millioner kroner, sammenlignet med 150,6 millioner kroner i 3. kvartal 2017.Zalaris ASA yter fullservice outsourcing av forretningsfunksjoner for lønn, personal-, og HR med tilhørende konsulent- og HR systemleveranser for store virksomheter. Selskapet skriver i en børsmelding at resultatene er under målet.Her er rapporten