American Shipping Company krymper bunnlinjen

American Shipping Company leverer tall for 3. kvartal.

Foto: Faksimile www.americanshippingco.com

American Shipping Company melder om et resultat etter skatt på 2,4 millioner dollar i 3. kvartal 2018, mot 3,5 millioner dollar i samme periode året før.Resultat per aksje ble 0,04 dollar, mot 0,06 dollar ved samme korsvei i fjor.Resultatet før skatt ble 2,5 millioner dollar, sammenlignet med 5,0 millioner dollar i fjor.Driftsresultatet ble 12,8 millioner dollar, mot 12,9 millioner dollar året før.Driftsinntektene beløp seg til 22,1 millioner dollar, sammenlignet med 22,1 millioner dollar i 3. kvartal 2017.UtbytteI en melding opplyser selskapet at det onsdag ble godkjent et utbytte på 0,08 dollar per aksje.Utbetalingsdato er satt til eller rundt 30. november.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker