Analytiker frykter kursfall – anbefaler salg

Publisert 6. nov. 2018 kl. 12.35
Oppdatert 6. nov. 2018 klokken 12.35
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 121 ord

Investtech anbefaler salg av aksjer i Targovax.- Targovax har brutt ned gjennom gulvet i den fallende trendkanalen på mellomlang sikt. Dette signaliserer enda sterkere falltakt. Aksjen har motstand ved cirka 10,00 kroner, skriver Investtech.Analytikeren minner om at negativ volumbalanse indikerer at volumet er høyt på nedgangsdager og lavt på oppgangsdager, noe som svekker aksjen. RSI under 30 viser at momentumet i aksjen er sterkt negativt på kort sikt.- Investorer har stadig gått ned i pris for å få solgt aksjen, noe som indikerer økende pessimisme og at kursen skal fortsette ned, skriver Investtech.- Aksjen anses samlet sett teknisk negativ på mellomlang sikt. Vær oppmerksom på høy volatilitetsrisiko i aksjen, med gjennomsnittlig svingning på 24 prosent på månedsbasis. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.