Analytiker frykter kursfall – anbefaler salg

Investtech anbefaler salg av aksjer i B2Holding.- B2Holding presenterte Q3-tallene onsdag og aksjen sluttet på 13,48 kroner etter en nedgang på over åtte prosent. Aksjen har aldri falt mer på en dag siden vi startet målingene 8. juni 2016. Aksjen har med dette falt 12 av de siste 15 dagene, slår Investtech fast.Analytikeren understreker at aksjen ligger i en fallende trendkanal på mellomlang sikt.- Fallende trender indikerer at bedriften er inne i en negativ utvikling og at kjøpsinteressen blant investorene er avtagende. Det er lite støtte under dagens nivå. Negativ volumbalanse svekker aksjen ytterligere på kort sikt, skriver Investtech.Aksjen er derimot positiv på innsidehandler.- Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.I går ble det kjent at B2Holding fikk et resultat etter skatt på 158,7 millioner kroner i 3. kvartal 2018, mot 113,4 millioner kroner året før. Driftsinntektene beløp seg til 746,1 millioner kroner, sammenlignet med 519,4 millioner kroner i 4. kvartal 2017.Ledelsen i B2Holding avholdt også en kapitalmarkedsdag, uten at det så ut til å påvirke aksjen i positiv retning.Aksjen falt 8,05 prosent til 13,48 kroner.Torsdag omsettes aksjen for 13,62 kroner, opp 1,04 prosent. Det betyr at aksjen er ned 27,53 prosent det siste året.