Analytiker frykter kursfall - anbefaler salg

Investtech anbefaler salg av aksjer i Gaming Innovation Group og Hugo Games.- Hugo Games viser en svak utvikling innenfor en fallende trendkanal på mellomlang sikt. Dette signaliserer økt pessimisme blant investorene og indikerer videre kursnedgang. Volumbalansen er negativ, og RSI er under 30 etter kursnedgangen de siste ukene. Aksjen har dermed et sterkt negativt momentum og videre nedgang indikeres. Det er lite støtte under dagens nivå, mens det ligger motstand ved to kroner. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech- Gaming Innovation Group presenterte Q3-tallene tirsdag og markedet svarte med å sende kursen ned over 18 prosent. Aksjen er dermed tilbake i den fallende trendkanalen. Fallende trender indikerer at bedriften er inne i en negativ utvikling og at kjøpsinteressen blant investorene er avtagende. Videre nedgang signaliseres. Høy volatilitet øker risikoen. Vurdering: Salgskandidat, skriver Investtech.Tirsdag la Gaming Innovation Group frem sine kvartalstall. Nyheten førte til at aksjen stupte hele 18,63 prosent til 2,62 kroner. Det betyr at aksjen nesten er halvert hittil i år.Elendighetene er ikke nødvendigvis over, om vi skal tro analysesjef Karl Johan Molnes i Norne Securities. Han har nå kuttet kursmålet fra tre kroner til 2,50 kroner.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også