Analytiker om Ocean Yield

Carnegie

Analytiker Christopher Møllerløkken i Carnegie er ute med Ocean Yield-kommentarer.

Ocean Yield-aksjen stiger noe etter at selskapet la frem tall for 3. kvartal fredag morgen. Ifølge TDN Direkt er mye av fokuset rundt Ocean Yield knyttet til selskapets FPSO Dhirubhai-1 som gikk av kontrakt med det indiske oljeselskapet Reliance i september.Selskapet opplyser at man de seneste månedene har opplevd økt interesse for FPSO-en fra oljeselskaper.Ocean Yield oppnådde en EBITDA på 85 millioner dollar kvartalet, helt på linje med konsensus. Det varsles et utbytte på 0,1910 dollar pr aksje for kvartalet, uendret fra 2. kvartal. Ocean Yield vil prioritere stabilitet i utbyttebetalingene fremover.Analytiker Christopher Møllerløkken i Carnegie sier til nyhetsbyrået at de ikke vil gjøre store endringer i sine estimater knyttet til utbyttet. - De har helt klart ambisjoner om å holde utbyttet på dagens nivå og antar at de vil klare det, sier Møllerløkken til TDN Direkt.